Over ons

Historie
In 1998 is vader Albert Boelen, samen met zoon Rick, de firma Alrik begonnen. De onderneming is ontstaan vanuit het openbaar vervoer, waar Alrik geruime tijd werk heeft verricht als de uitvoerende tak in de buitendienst voor Arriva.

De dagelijkse werkzaamheden bestonden uit het beheren en onderhouden van de buslijnen, halte palen en abri's, fietsoverkappingen en halteopstapplaatsen. Dit gebeurde met name in de provincie Groningen. Destijds werd er ook in opdracht van een aantal gemeenten onderhoud uitgevoerd aan de halte voorzieningen. Van bestratingswerkzaamheden tot het repareren van abri’s, de werkzaamheden waren heel veelzijdig.

Door een steeds terug kerende vraag naar de mogelijkheden voor het plaatsen van Rvv bebording is ook hier gehoor aan gegeven. Hierbij is veel kennis opgedaan in het plaatsen van overige verkeer gerelateerde producten. In deze periode is ook de ontwikkeling van de LED verlichting bij een voetgangersoversteekplaats een specialiteit geworden.

De projecten waarbij er ook straatmeubilair moest worden geplaatst en gemonteerd boden weer nieuwe perspectieven. Alrik heeft zich gedurende de jaren ook gericht op het plaatsen van diverse straatmeubilair producten zoals afvalbakken, zitbankjes, boomroosters en hekwerk.

Heden 
Alrik uit Nieuw Weerdinge is een familiebedrijf. De gebroeders Rick en Wim Boelen zijn de drijfveren in deze allround firma die zich in de afgelopen jaren hebben gespecialiseerd in vele soorten werkzaamheden. Met een breed scala aan producten en diensten worden zowel bedrijven, overheden als ook particulieren bedient.

Kunnen wij voor u iets betekenen? Zoekt u een veilige en strakke omheining of (sier)hekwerk? Een mooie schutting? Of wilt u informatie over onkruidbeheersing op uw bedrijfsterrein? De vele mogelijkheden die Alrik u kan bieden zijn wellicht dé oplossing voor u.

Alrik biedt u:

  • Hekwerk
  • Omheiningen
  • Schuttingen
  • Terreinbeheer
  • Onkruidbeheersing
  • Dienstverlening
  • LED verlichting

 

Gecertificeerd werken
Veiligheid is bij het uitvoeren van deze werkzaamheden erg belangrijk. Alrik is in het bezit van de nieuwste typen actiewagens en werkt met VCA en de laatst gestelde normen. In de afgelopen jaren hebben wij een uitstekende service opgebouwd waarin snelheid, kennis, betrouwbaarheid en kwaliteit centraal staan.