Omheiningen

Uw dieren biedt u de perfecte leefomgeving door een strakke en landelijke afbakening van het weiland. Met een compleet programma bieden wij u de mogelijkheid om de ideale leefsituatie voor uw dieren te creëren. Hekken en omheiningen geven uw terrein de afronding van een mooi perceel. De kwaliteit van de materialen staat hoog in ons vaandel.

Ons assortiment bestaat uit verschillende soorten “duurzame” omheiningen.

De kunststof doorsteek omheiningen kunnen worden geleverd in twee- en drieplanks, in diverse kleuren. De buitenkant is voorzien van een houtmotief en kan zowel recht als schuin worden gemonteerd.

De houtsoorten zijn Lariks/Douglas en Midden Europees. De omheiningen verschillen niet alleen op het gebied van houtsoort, maar ook op het gebied van montage. Zo zijn er houten omheiningen waarbij het hekwerk is gemonteerd tegen de palen, maar ook omheiningen die gemaakt zijn op het doorsteek principe. De doorsteek omheiningen zijn zeer sterk en prettig in aanzicht.

De diverse omheiningen zijn zeer geschikt voor weilanden waar paarden of andere sterke dieren in komen te staan. De omheiningen zijn deze erg stabiel en moeilijk uit positie te krijgen. Bent u bang dat uw paarden over de omheining heen springen? Kies dan voor de extra hoge hekwerken.
Wij maken voor elk type omheining een poort op maat.

Voor een goed advies en een mooie beeldvorming nodigen wij u uit naar onze showtuin.

Wij vragen u om ons contactformulier in te vullen. Wij nemen dan zeer spoedig contact met u op.

Waar mag mijn erfafscheiding staan?

KLIK HIER voor het informatieve overzicht welke de overheid afgeeft in verband met erf- en perceelafscheidingen.

Voor overige vragen kunt u zich wenden tot uw gemeente.