Zebra-safe Ledverlichting

ZEBRA-SAFE Met ALRIK veilig naar de overkant!

LED verlichting is dé toepassing in het verkeer om voetgangers veilig te laten oversteken. Voor het leveren en plaatsen bieden wij u tal van mogelijkheden. Deze werkzaamheden voeren wij uit in heel Nederland.

Klik op ZEBRA-SAFE voor een mooi voorbeeld.

ALRIK plaatst door heel Nederland een uniek oversteeksysteem voor verkeersdeelnemers, de “ZEBRA-SAFE”. LED verlichting voor Voetgangers Oversteek Plaatsen (VOP’s). Deze is ontwikkeld om de aandacht van het overige verkeer daar naartoe te trekken waar het zinvol is; Het Zebrapad. En alleen maar dan, als deze aandacht nodig is, wanneer er voetgangers/fietsers gaan oversteken of aan het oversteken zijn. Door Infrarooddetectie of videodetectie kan het systeem worden ingeschakeld wanneer noodzakelijk. Een uniek systeem met vakmensen die het aanleggen. Het zebrapad is niet het probleem wel de drukte op de weg/voetpad, omgevingsprikkels/haast kortom, de verkeersdeelnemers raken vaak “overbelast” in de drukke omgeving, waardoor de voetganger vaak ontsnapt aan de attentie van de automobilist, met alle nare gevolgen van dien.

De “ZEBRA-SAFE” is ontwikkeld om de aandacht van het overige verkeer daar naartoe te trekken waar het zinvol is; Het Zebrapad. En alleen dan als deze aandacht nodig is; als er voetgangers/fietsers gaan oversteken of aan het oversteken zijn.